Koncerter


Vi holder mindst to årlige koncerter, nemlig sommerkoncert og julekoncert. Der er gratis eller rørende billig adgang, og datoer for koncerter kan du finde her på siden eller på korets Facebook-side.

Korets traditionelle julekoncert i Stefanskirken måtte vi desværre aflyse i både 2020 og 2021 pga. Corona-situationen. Men vi vender stærkt tilbage i 2022, hvor årets julekoncert finder sted i koncert i Stefanskirken søndag den 27. november kl. 16.

De Homofones julekoncert 2016

Julekoncert i Stefanskirken er et af årets højdepunkter for koret.

Ud over de faste koncerter ved sæsonafslutning synger vi glade og gerne, hvis lejligheden ellers byder sig. Vi har i tidens løb optrådt bl.a. i Bøssehuset, på plejehjem, for lokale foreninger, på Café Oscar, i forbindelse med Pride og andre homobegivenheder, og til private arrangementer.

Hvert fjerde år deltager vi desuden i den europæiske festival for LGBT-kor Various Voices. Vi giver altid en eller flere koncerter i forbindelse med festivalen, og har på den måde haft fornøjelsen af at synge i Dublin, London, Paris, Berlin og München. Næste festival er i 2023 i Bologna.


Se video: De Homofones koncert til Various Voices 2018 i München