Dirigent søges


Koret De Homofone søger ny korleder til ansættelse i september 2020

 

Koret har eksisteret i omkring 30 år, og har p.t. 43 aktive medlemmer, med god repræsentation på alle stemmer SATB. Vi er et kor for LGTB+-personer og andre, der føler sig hjemme i denne sammenhæng, og som sætter pris på et afslappet og uhøjtideligt samvær med vægt på det sociale element. Aldersmæssigt spænder vi bredt med en gennemsnitsalder på 50+. Musikalsk har vi stor erfaringsmæssig spredning: nogle mestrer nodelæsning, men det er ikke en forudsætning for optagelse i koret. Vi synger et overvejende rytmisk repertoire, men er åbne for indimellem at prøve andre genrer.

Vi er et kor under Københavns Kommunes Aftenskoler. Aflønning af dirigent sker efter standard aftenskoletarif, med gennemsnitligt omkring 120 timer pr. år. Vi synger hver torsdag aften i Valby kl. 19:00 – 21:30. Der afholdes 2-3 koncerter om året, og hvert 4. år har koret derudover deltaget i det internationale kortræf Various Voices, som næste gang finder sted i Bologna i 2022.

Vores forventninger:

  • Du er fagligt velfunderet som kordirigent, gerne med et bredt repertoire
  • Du må gerne have fokus på stemmetræning/klang
  • Du er stabil og engageret og har et godt humør
  • Du er ikke nødvendigvis LGTB+, men skal føle dig godt tilpas i den sammenhæng

Praktisk information

Vil du høre mere, så kontakt formanden, Jette, på telefon 61686570 eller mail jetnic@gmail.com.

Vi vil gerne modtage din ansøgning senest onsdag den 3. juni. Ansøgninger sendes pr. mail til jetnic@gmail.com

Vi afholder ansættelsessamtaler torsdag d. 11. juni eftermiddag/aften og hvis genåbningen af Danmark tillader det, har vi prøvedirektioner torsdag d. 18. og 25. juni.